9. Joulukuuta 2006

Hupsankeikkaa! Viime päivityksestä onkin vierähtänyt pienoinen tovi, toivottavasti tätä vielä joku käy sillon tällön kurkkailemassa ;) En siis ole oikein jaksanut blogittaa, kuten varmasti kaikki ovat huomanneet. Käsityötkin ovat jääneet hieman vähälle, muutamia sukkia lukuunottamatta. Sukista kuvat heti kun saan kameran käsiini (oli ainakin kaksi viikkoa sitten isoveljelläni mukana armeijassa, missä lie on nyt). Yhdet joululahjasukat tekeillä, en kyllä ole ihan varma, jos haluaisin kuitenkin tehdä jotkut vähän erikoisemmat kun nuo ns tavissukat. Eli saattaapi mennä purkuun, jos keksin jonkun kivan ohjeen seiskaveikan moniraita-langalle. Englanninkieliset ohjeet nääs hieman hirvittävät...

Mitään mullistavaa ei siis ole tapahtunut, yhdessä välissä kyllä uhrasin ajatuksen blogittamiselle - meinasin nimittäin siirtää blogin blogspottiin, koska kommentointiominaisuus on kiva ;) Noh, en nyt ainakaan vielä päässyt ajatusta ja pientä kokeilua pidemmälle, katsotaan mitä tapahtuu. Tai tapahtuuko yhtään mitään...

Päätin myös ottaa sen "Valmiit:" kohdan pois tuolta työt-otsikon alta, sinne tulisi ihan liian pitkä lista :( (As if!) ;)

15. Lokakuuta 2006

Huh. Tein nyt ihan täysrempan tälle, vanhat postaukset löytyy täältä. Edellinen ulkoasu alko jostain syystä vähän temppuilla ainakin meidän perheen koneilla, enkä osannut sitä kikkailla kuntoon, joten tein ihan uuden. Vähän yksinkertasempi joo, mutta tämän osaan toivottavasti ainakin korjata, jos jotain menee syystä tai toisesta pieleen.

Nyt ei kyllä oikeastaan ole mitään neulejuttuja tiedossa, kunhan vain tein innostuksissani tämän ulkoasun. Huomenna voisin yrittää tehdä sen villapaidan vihdoinkin loppuun, jospa siitä sitten saisi jotain juttua tännekin :)

Meinasin muuten palata takaisin vuodatukseen, koska alkoi harmittaa tämä kommentointimahdollisuuksien puuttuminen :( Teidän pitää nyt siis kirjoitella entistäkin ahkerammin vieraskirjaan, ettei tule suru puseroon!